iS Clinical

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki, iS Clinical on saapunut viimeinkin Suomeen. Korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät, joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical -tuotteiden menestyksen takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene DeHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja Innovative Skincaren kliininen johtaja.


Miksi iS Clinical?

iS Clinical -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla. Merkin jälleenmyyjät ovat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa jokaista tuotteiden käyttäjää juuri hänen iholleen sopivan ihonhoito-ohjelman.

iS Clinical -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. Valmistaja Innovative Skincare on sitoutunut tuotteiden testaukseen eläimiä vahingoittamatta. Yhtä lailla he ovat sitoutuneita asiakkaiden terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimiseen ja tuovat markkinoille ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät niiden maiden säännökset, joissa tuotteita myydään. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia, kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.

iS Clinical -tuotteista on tehty useiden eri riippumattomien tutkimuslaitosten taholta kliinisiä tutkimuksia, joista käy hyvin ilmi tuotteiden synnyttämät todelliset tulokset. Innovative Skincare on koonnut joukkoihinsa maailmanluokan asiantuntijatiimin, joka koostuu tunnetuista farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä jotka ovat kehittäneet tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon ja ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.


Ihonhoidon tieteellinen tausta

Innovative Skincare on tieteellisesti edistynyt ihonhoitoyritys, joka kaventaa tieteen ja kauneudenhoitoalan välistä kuilua. Se on omistautunut kehittämään ja valmistamaan kliinisesti tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.

Koska iho on monimutkainen elin, tuloksia synnyttävien ihonhoitotuotteiden kehittäminen vaatii erittäin tarkkaa kemiallista koostumusta, laajaa tuntemusta dermatologisesta biokemiasta ja korkeimman laatutason raaka-aineita. Innovative Skincare on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan tuotteita, joilla on kolmansien, puolueettomien osapuolten tutkimuslaitosten mukaan tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset ihoon.

iS Clinical -tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www-sivuilla.